Szeghalmi Művelődési és Szabadidőközpont, Könyvtár és Közérdekű Muzeális Gyűjtemény

Szeghalmi Művelődési és Szabadidőközpont, Könyvtár és Közérdekű Muzeális Gyűjtemény

A szeghalmi Művelődési és Szabadidőközpont, Könyvtár és Közérdekű Muzeális Gyűjtemény öt szakfeladatot ellátó intézmény. Működteti a Művelődési Központot, a Városi Sportcsarnokot a Könyvtárat, a Közgyűjteményeket és a  Várhelyi Tábort.  
 

Rendezvényeink közül a legnagyobb tömeget megmozgató a Sárréti Boszorkányfesztivál. Közreműködünk a városi ünnepségek megszervezésében, lebonyolításában. A Művelődési Központ ad helyet a Sárrét Népdalkörnek, a Szeghalmi Búzavirág Nyugdíjas Egyesületnek, a Pro Musica Kórusnak, a Mazsorett Együttesnek valamint a Szeghalmi Képzőművészeti Alkotókörnek. Gitár-, jóga- és kangoo-oktatás is folyik az intézményben.

Összevont intézményünk a városi ünnepségek segítője, helyszíne. Igyekszünk méltó keretet biztosítani e jeles napoknak. Szerepet vállalunk a nemzeti ünnepeken kívül a további önkormányzati rendezvények megszervezésében is: Pedagógus napi, halottak napi megemlékezés az I. és II. világháborús emlékműveknél, év végi díjátadó ünnepség, adventi gyertyagyújtások, adventi/karácsonyi koncert, projektekhez kapcsolódó átadó ünnepségek. Csatlakozunk az aktuális megyei, illetve országos rendezvényekhez is.

Összeállított tematika alapján havonként tartunk kreatív foglalkozásokat és filmvetítést kisiskolások és óvodások részére. A szünidei programok megszervezését folytatjuk a tavaszi és a nyári szünetben is, kibővítve a Spotcsarnokkal.

Minden segítséget megadunk az egyesületeknek, intézményeknek általuk szervezett rendezvények lebonyolításához.

2023-05-28

Kapcsolatfelvétel

Küldj azonnali üzenetet

Ajánlat szerkesztése

You are not permitted to submit this form!