Hotel Szeghalom, igényes szállás Szeghalom szívében

Hotel Szeghalom, igényes szállás Szeghalom szívében

A 2019-ben épült Hotel Szeghalom szállodánk Szeghalom szívében a 47- es számú főúttól 200 méter távolságra, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen várja vendégeit, és csoportjait. A hotel 1 óra autóútra található a debreceni és nagyváradi nemzetközi repülőtértől, a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig 2 óra alatt érhető el személygépkocsival.

Hotelünk a Berettyó folyótól 200 méter, a Sebes-Körös folyótól 3,5 km távolságra található!

Az épületben 16 kétágyas szoba, 1 mozgáskorlátozott szoba, valamint 3 apartman található. Minden szobánk légkondicionált, fürdőszobával, LED Tv-vel (137 tv csatorna, ebből 118 magyar, 9 angol, 5 német, és 1 olasz, kínai, francia, spanyol és román adó), WIFI-vel és vezetékes internet csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik. Szállóvendégeink közvetlenül az épület mellett tudnak parkolni gépjárműveikkel, és a recepción angolul, és németül beszélő kollegák várják őket.

Wellness részlegünk finn szaunával, és jakuzzival várja kedves vendégeit.

Hotelünkben svédasztalos reggeli fogyasztására van lehetőség, de a szálloda közvetlen szomszédságában található 1 étterem, ahol egész nap lehetőség van étkezésre!

2022-05-13

Kapcsolatfelvétel

Küldj azonnali üzenetet

Ajánlat szerkesztése

You are not permitted to submit this form!